Tantra massage til kvinder massage i kalundborg

tantra massage til kvinder massage i kalundborg

og kærlige hjerte fornemmer du har brug for lige. Det er også en del af at være menneske. Der kan være mange forskellige reaktioner i din krop, tanker og følelser undervejs i massagen, og alt er velkomment. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Men vi lever i et samfund hvor unge kvinder ikke bliver undervist i hvordan de kan udleve deres kvindelighed fuldt. Den erotiske tantriske massage hjælper i sig selv til en dyb tilstand af afspænding, og til at komme ned i kroppen og være tilstede her og nu, og til at give slip på alle bekymringer og al stress. Vi glæder os til at møde dig og til at dele vores viden, erfaring og hjerte med dig. Men jeg kan sagtens forelske mig i en historie om et partnerskab, et fællesskab, et liv. Mange oplever massagen som en drøm, en hinsides virkelighed oplevelse, som en katalysator for de kreative, skabende kræfter. Vores sexualitet er en naturlig kilde til glæde og samhørighed med et andet menneske.

Din krop vil få rigeligt med uparfumeret mandelolie massøren vil benytte sig af arme, ben, ja hele kroppen bruges til at lave sensuelle strygninger så din energi bliver styrket, mens din væren bliver mere og mere afslappet. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer eller aspekter du gerne vil vække og udvikle. Krav til dig: At du er velsoigneret, at du er i aldersgruppen 30. Når I er klar er der mulighed for et bad, så du kan blive frisket lidt op og kan mærke det varme vand hjælpe dig til at spænde af inden massagen, og så er der tid til. Tantra wellness massagen foregår på gulvet på en blød madras og der vil være stemningsfyldt loungemusik og svag belysning. Hvis du vælger at få en guidet yogisk afspænding i tilknytning til din tantramassage vil du mærke hvordan det forstærker disse effekter fra massagen, og hvordan de erotiske energier for mulighed for at forstærke tilstanden af afspænding i hele dit væsen. De sidste par minutter får du mulighed for langsomt at komme tilstede i din krop, du tilbydes et glas vand og du kan efter du har sundet dig, tage et bad. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Blot for at mærke solen i huden, høre biernes summen og se sommerfuglen hvirvle omkring.

Vi må søge og møde noget som smager. Så bliver det personafhængigt, interesseafhængigt. En høflighed og åbenhed ønskes og fordres. Alle følelser flyder igennem os gennem dagene, men oftest har vi for travlt til at mærke dem. Vi giver fuld diskretion men forlanger åbenhed om hvem. Sexualitet er i psykoterapien en grundfølelse. Eller mave, bryst, kind og arme. Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. Lad os møde kroppen på ny, uden vurdering. Hvis du ikke har badet, stilles der bad til rådighed afsæt lidt ekstra tid til dette.

Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation, dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage. Vi tænker, taler, handler, høre musik, arbejder og regner den. Alt i mens følelserne strømmer som en understrøm. Der anvendes klæder, fjer og pels. Du har naturligvis heller ikke mulighed for samleje det er en erotisk tantrisk wellness massage.

..

Modne kvinder med store bryster knep mig i røven

Gratis sex video tantra massage nordjylland

Denne pakke indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder. Vi har glemt tantra massage til kvinder massage i kalundborg at det ikke bare er vores handlinger der skal imødeses og kontaktes. Men vi holder jo heller ikke op med at spise fordi vi har fået et dårligt måltid mad. Pakke 3, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 3 timer. Pakke 1, denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2 timer. . Du kan være tryg ved at fokus er på dig og din egen oplevelse af din kvindelighed, sanselighed, energi og sande væsen, og massøren støtter dig i dette. Undervejs på denne rejse vil den kærlige, bevidste berøring bringe dig i kontakt med de sider af dig selv som normalt aldrig får opmærksomhed. Det hjælper os til at komme fra ydersporet på livets motorvej, ind på marguerit-ruten.

Your wellness køge dating ældre kvinder

Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen. Yoga Nidra, yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Den hjælper dig også til at opleve dine uendelige muligheder for bevidst og ekstatisk væren. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. En følelse af at være omsluttet uden at være holdt fast. Derfor kan det være svært at føle og vælge det, der er godt for dem selv. Så må jeg sige for mig er det muligt. Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantramassage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og og bearbejde den bagage du måtte have med dig. Og det er dejligt.

Der er ikke nogen forventning om at du skal opleve orgasme eller andet under yonimassagen. Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for. At du ikke lugter alt for meget af røg det giver en dårlig energi. Tantra anser kvinden for at være den der fører an på vejen gennem intimitet og sanselighed fordi hun fra naturens side er blevet udstyret med ganske særlige evner for at forbinde seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage). Vores add-ons hjælper dig til at guide alle de vækkede energier opad og blive mere bevidst om din indre tilstand. Man kan bruge den erotiske energi efter en tantramassage - den energi der nu er vækket og flyder frit i hele kroppen - som brændstof på rejsen mod at blive et bedre menneske.

Massagen og berøringen hjælper med at åbne for din erotiske energi og med at fordele den ud i hele din krop, så den vækker hele din sanselighed, hjælper dig til at få ro i hovedet og overgive dig til øjeblikket, nydelsen og kærligheden. Kærlighed er en følelse af hengivenhed. Den stille vej med smukke udsigter, dufte, farver og muligheden for at standse ved en eng og lægge sig i græsset. Men kærlighed er også bare en grundfølelse som sorg, glæde, vrede, lyst. En følelse i brystet, som en svulmen (Yep, en kliché måske, men klichéer opstår fordi noget stærkt og sandt gentages for ofte). Tør du springe ud?

Pakke 2, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2,5 timer. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. Denne pakke giver dig også mulighed for en mere tidløs udforskning af sublim sanselig nydelse, vækkelse af livskraften i hele kroppen og ekstatisk indre glæde der kommer ved at være i kontakt med din indre kilde til kærlighed. Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). Du bliver spurgt undervejs i massagen om du ønsker yonimassage og behøver ikke tage stilling til det før du har mærket om du føler dig tryg og klar. Til tider langsomt og blidt, til tider intenst og kraftfuldt. For mange mennesker er sexualiteten og lysten lukket eller tilbageholdt i opdragelse, morale, træthed og måske i tilbagetrækning efter dårlige oplevelser.

Det er vigtigt at du ved at yonimassagen gives med den samme kærlige respekt og energi som resten af massagen. . Det er ikke en følelse der er betinget af at nogen, er på en bestemt måde. Disse begrænsninger og blokeringer kan opløses ved hjælp af kærlig, bevidst berøring via en tantramassage. Den er dybt afspændende og nydelsesfuld. Der er tid til at sidde og snakke inden massagen og mærke hvordan du bliver tryg ved massøren og ved hele situationen, og vores massører er uddannede til at lytte til hvad du har behov for lige nu og lige her. Du er også velkommen hvis du har spørgsmål eller noget, du gerne vil sige undervejs. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde.

Omegle chat online kvinder der vil have pik

Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. Yoni regnes i tantra som kilden til alt liv og bliver mødt med ophøjet respekt. Herefter begynder massagen som er lange strøg, ikke kun med hænder, men også med arme, bryst, ansigt, og ben. Kun nogle gange lader vi det kruse på escort service copenhagen sex i nordjylland overfladen. Når der diskuteres kærlighed, hvad er det, hvordan føles det, kan det findes uden betingelser, kan en tantramassage med en fremmed rumme eller være kærlighed. Vigtigt: Tantramassøren har ikke berøringsangst, men ønsker på ingen måde fingre eller tunge i de ædlere dele.